català : español : english
 
 
Empresa
Rfor+ néix a l’any 2005 a iniciativa d’un grup de joves emprenedors amb demostrada i extensa experiència en la gestió de restauració i especialment en la rehabilitació, reformes i manteniment de cadenes de restauració.

Des de la seva creació es dedica a l’activitat de reforma, rehabilitació i condicionament d’espais comercials i centres de negoci, fent un seguiment continu i directe de tots els processos.

Rfor+ és una empresa amb clara vocació de servei al client. La filosofia de la nostra empresa es basa en cinc pilars essencials:

  Tracte directe i personalitzat amb el client.
  Coordinació i control dels professionals implicats.
  Preus competitius.
  Professionalitat dels nostres col·laboradors industrials.
  Compliment dels terminis d’execució previstos.

Rehabilitació d’exteriors i interiors, instal•lacions d’aigua, gas, electricitat, aire condicionat, pintura, fusteria, ebenisteria, instal•lacions de materials especials i maquinaria, assessorament en disseny, decoració i distribució d’espais, assessorament tècnic, són algunes de les tasques que Rfor+ pot realitzar per la seva empresa.
 
 
C/ Marià Aguiló 28, 08205 Sabadell (Barcelona) · Tel. 937 11 43 09 · Fax 937 11 42 95 · rformas@rformas.es · Informació legal · disseny web MONTAWEB.com